top of page
Heidi Eva Back med et maleri hun nettopp har malt

Om Heidi Eva Back

Velkommen til min nettside! Her får du sett de originale maleriene mine på Galleri eller kunstplakater i nettbutikken. Plakatene jeg tilbyr er fra solgte- og nåværende malerier.

Utstillinger jeg har og har hatt i inn- og utland, finner du under utstillinger.

Velkommen til å en kikk på sidene mine! 

Heidi Eva Back på utstilling foran sitt bilde: The Blue Lady
Maling og maleredskaper.

Jeg er utdannet Grafisk Designer /Art Director, et valg ut fra en sterk trang til å utfolde meg kreativt på alle områder inkludert fargestifter og blanke ark. Dette har vært den store lidenskapen fra barnsben av. 

 

Ble oppfordret til å stille ut på et galleri i 2009  – min første utstilling i det offentlige rom! Det har etter hvert blitt flere utstillinger bl.a. Milano, Oslo, Sandefjord, Geneve og Damaskus.

Ta en kikk på Utstillinger og finn neste utstilling kommer. Du er velkommen!

Kunstner, Grafisk Designer og Art Director

Jeg har solgt mange malerier gjennom

disse årene og det er alltid en ære når maleriene mine får nye hjem der de blir hengt opp på en vegg og blir satt pris på. 

Tilbringer mye tid på inspirasjonsturer

som gir meg nye retninger i kunsten min.

Livets erfaringer i fortid, nåtid og det som skjer rundt meg setter også preg på maleriene mine. Maleriene blir en visuell dagbok.

Nå har jeg startet Nettbutikk med kunstplakater som er en fotografisk gjengivelse av mine nåværende- og tidligere solgte malerier. Utskriftene blir laget med høykvalitets printere med svært presis gjengivelse av detaljer og farger som kalles Glichée print.

Ta bare kontakt om du har noen spørsmål. 

Maleriene mine som nå også
har blitt kunst-plakater!

bottom of page